Vooruitzichten VHW

Wanneer gaan we weer starten?

Het bestuur kan hier kort over zijn, wij weten het niet, wat wij wel hopen dat het vaccineren snel zal gaan en dat dan het ons weer mogelijk wordt gemaakt om op te starten. Na wel meer dan 1 jaar stil te hebben gelegen als sportclub, moeten we dan weer op gaan starten. Zijn alle leden nog gezond, gaat iedereen weer beginnen, is onze club nog wel levensvatbaar m.a.w. zijn er nog genoeg leden over gebleven? Is de zaal nog wel beschikbaar op het tijdstip dat wij willen. Zijn de trainers en de begeleiders weer beschikbaar ? Nieuwe leden werven, moeten we ook mensen aannemen van buiten onze doelgroep “hartpatiënten. Allemaal vragen waar we ons vanaf nu weer bezig mee moeten houden.

Neem dus gerust contact op met het bestuur en stel uw vraag , dat geeft ons een steuntje dat er nog een harttrimclub is die leeft en door wil gaan.

We willen in april/mei weer een fietstocht gaan organiseren , deze keer in de middag, u krijgt hier nog bericht over. ook hiervoor geld laat wat van u horen of help mee met de organisatie.

Wij zijn niet de enige harttrimclub met deze problemen, het is voor elke club een probleem om de spirit er in te houden als er geen vooruitzichten zijn op de korte termijn. Daarom hou contact met uw groep en deel uw ervaringen.

Blijf gezond mensen en geniet van het voorjaar, hopelijk tot spoedig op de trimavond.

Total Page Visits: 1841 - Today Page Visits: 1