VHW INFO

Covid-19 patiënten zijn ook welkom

 

 

Flyer downloaden

VHW een Harttrimclub

Bij onze vereniging kunnen mannen en vrouwen van elke leeftijd lid worden, die na een hartoperatie, hartinfarct, hartproblemen of COPD de conditie door verantwoord trimmen op peil willen houden.  Ook al heeft U nog nooit getrimd, is dit geen reden om het niet alsnog te doen.

Mocht u toch belangstelling hebben om ook te komen sporten bij onze club maar heeft u een ander medische probleem neem gerust contact op. 

U bent bij onze vereniging in veilige handen. Wij hebben speciaal opgeleide instructeurs en verpleegkundigen. De vereniging bezit een eigen defibrillator, wat een veilig idee geeft als er zich tijdens het bewegen onverhoopt problemen  voordoen. Professionele hulp kan direct worden geboden.

U heeft bij ons drie mogelijkheden om te trimmen/bewegen, in de zaal en in het zwembad

Onze nieuwe groep 1 trimt in de zaal vooraf gegaan door een warming-up met rek-, strek- en grondoefeningen.

De groepen 2,4 en 5 hebben na hun opwarming in de zaal de gelegenheid om te volleyballen. U kunt kiezen uit alleen de zaal of een combinatie met zwemmen.  

Na de zaalsport is gaan die leden  oefenen in het zwembad, waarbij met hulp van de weerstand van het water (aangepaste temperatuur) de spieren worden geoefend en het is een doeltreffende manier van cooling down.

Indien men de voorkeur geeft aan alleen oefeningen in het zwembad kan dit natuurlijk ook, onze  zwemgroep 10 is speciaal voor deze leden.

CONTRIBUTIE 2021

De contributie moet vóóraf, per kwartaal, worden voldaan. Bij voorkeur door automatische afschrijving van uw bank- of postbankrekening. Desgewenst kunt u voor een halfjaar of een heel jaar betalen.

BETALING

Per bank    :  ABN rek. nr. NL87ABNA0810552140 , t.n.v. Vereniging Harttrimclub Westland te Monster.

A.u.b. altijd de betreffende betalingsperiode vermelden.

Onze Harttrimclub is aangesloten bij de Harteraad 

https://www.harteraad.nl

 


 Secretaris VHW Hans van der Elst 0174-416498
bestuur@harttrimclubwestland.nl
 

 

Total Page Visits: 796 - Today Page Visits: 1