Corona nieuws Hartenraad

Het corona virus houdt ons allen in zijn greep. Harteraad hoort van mensen met hart- of vaataandoeningen dat zij, en hun naasten, zich zorgen maken. Harteraad verzamelt alle vragen en beantwoordt jouw vragen met behulp van een team van experts. Bekijk hieronder onze berichtgeving.

https://harteraad.nl/dossiers/dossier-corona/

HarteraadNIEUWSBRIEF UPDATE CORONA, 28 APRIL 2020 
OPROEP: De zorg komt op gang, wat vind jij ervan?Voorzichtig wordt er in Nederland gekeken naar versoepeling van de coronamaatregelen. Ook worden acties ondernomen om de geplande ziekenhuiszorg weer op te starten. Om een beter beeld te krijgen wat mensen met hart- en vaataandoeningen en hun naasten hiervan merken, doet Harteraad opnieuw een online peiling. De resultaten gebruikt Harteraad om landelijke partijen, zoals de overheid, te informeren over jouw ervaringen. Het invullen kost 5-10 minuten. Doe je mee?   
WEBINAR: Gevolgen corona voor mensen met hartaandoeningenBen je hartpatiënt en wil je meer weten over de gevolgen van het coronavirus voor jouw zorg en je dagelijks leven? Kijk dan op donderdag 30 april om 17.00 uur naar de webinar ‘Hartziekten en corona’.
Cardiologen Janneke Wittekoek en Remo Kuipers en Harteraad directeur Anke Vervoord geven antwoord op de meest gestelde vragen.   
“Mensen zijn heel dankbaar”Maureen werkt als vrijwilliger bij de Harteraadlijn. Mensen met vragen helpt ze op weg en biedt ze een luisterend oor. “Hoe mooi is het om mijn eigen ervaringen op een positieve manier in te zetten voor anderen en mensen bij te kunnen staan?” Lees hier haar verhaal

  
Dossier corona: actuele informatie verzameld In het ‘Dossier corona’ vind je de meest actuele informatie over corona, voor mensen die te maken hebben met het leven met hart- en vaataandoeningen.   Verschijningsdatum nieuwsbriefAfhankelijk van de actualiteit verschijnt de volgende extra editie van de nieuwsbrief op 11 mei 2020. 
Total Page Visits: 856 - Today Page Visits: 2